Välkommen till en retreatdag för att ”vårstäda” kropp och sinne. Du får möjlighet att mentalt släppa taget om och rensa ut det du vill bli av med för lättare kunna bjuda in önskade känslor och tillstånd. På det fysiska planet mjukas stela kroppsdelar upp och vi ger kroppen goda förutsättningar till att slappna av.

Innehåll: Under dagen gör vi två MediYoga-pass som innehåller inkännande lugna rörelser, andnings- och koncentrationsövningar, avslappning och meditation. All guidning igenom övningarna sker verbalt men du som deltar praktiserar tystnad. Under lunch och fikapaus behålls tystnaden och det skapar möjlighet till reflektionstid i stillhet.

För vem? Denna retreatdag riktar sig till dig som har förkunskaper i MediYoga/Kundaliniyoga. Du som har gått kurs hos Lizah eller hos någon annan lärare eller varit med på tidigare års mellandagsretreat/sommarretreat kan delta.

Dag och tid: Fredag 10:e april kl.10.00 – 16.00
Plats: Tamarind hälsostudio, Glimmervägen 2
Kostnad: 745 kr. Lunch som är gjord på ekologiska råvaror och fritt från laktos, gluten och vitt socker är inkluderat i priset.
Arrangör: Hållbar hälsa/Lizah Almgren www.hallbarhalsa.org
Ledare: Lizah Almgren; yogalärare och Stress & friskvårdsterapeut
Anmälan: till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22.
Ange följande i din anmälan: faktureringsadress, mobilnummer, matallergi/preferens samt eventuella fysiska besvär. Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Du kan dock överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad om du får förhinder.