Tamarind hälsostudio är en samlingsplats för hälso- och friskvårdsrelaterade aktiviteter. Här finner du bland annat yoga, mindfulness, stresshantering, pilates, spiral stabilisering och massage.
Du hittar oss på Glimmervägen 2 i stadsdelen Eriksberg i Uppsala. Det finns gratis parkering i närområdet och om du vill komma med buss går det lätt att ta sig från centrala Uppsala.

Kurser, föreläsningar, workshops, retreat….
Regelbundet startar olika kurser och varje kursledare/lärare är själv ansvarig för sin kurs och tar emot frågor, anmälningar och betalning. Du hittar en översikt över kurserna genom att klicka här. Under den korta beskrivningen av kurserna finns länkat till respektive ledares sida där du finner mer information.

❓Går det att hoppa på en kurs även om den har startat?
I vissa fall går det utmärkt, ta kontakt direkt med den som håller i kursen och fråga.

❓Är det möjligt att gå på enstaka pass?
Om du inte kan att gå en hel kurs så kan det finnas möjlighet att boka enstaka tillfällen i mån av plats. Samma sak här – ta kontakt direkt med den instruktör/lärare som håller i kursen för att få svar på detta.

Läs mer här om höstens kurser.


Massage
Josefin Trogen finns regelbundet på Tamarind hälsostudio. Josefin är utbildad inom svensk klassisk massage och triggerpunktsbehandling. Hon är även under utbildning till fysioterapeut.
Boka en tid hos henne om du känner av spända muskler eller bara är i behov av en avslappnande massage och en stund för dig själv.

För att läsa mer och boka tid, klicka här.